Garage Baeten
Opglabbeek - Over Garage Baeten

Weg naar Bree 96
3660 Opglabbeek

089 85 41 86
089 85 73 63
     

Over Garage Baeten

Opel Garage Baeten is een wijd en zijd bekend familiebedrijf dat in 1959 opgericht werd door Theo Baeten, waarna diens zonen Danny & Ivo Baeten de goede zorgen over het bedrijf hebben overgenomen.

Opel heeft onze garage erkend als verkoopagent en als werkplaats voor Opel-personeel en -bedrijfswagens (bestelwagens).

U bent bij ons aan het juiste adres voor nieuwe Opel-wagens, tweedehands Opel-wagens, en onderhoud & herstellingen aan alle Opel-modellen, voor zowel kleine als grote carrosseriewerken.

Wij staan garant voor een professionele service met een persoonlijke toets, los van de reden waarom u bij ons op bezoek komt. Zij het nu om een nieuwe Opel te kopen, of een tweedehandswagen, of om de ene voor de andere in te ruilen, om uw wagen in de werkplaats te laten onderhouden of herstellen, voor carrosserieherstel, voor deskundig advies en financiële diensten, enz.

Wij kunnen terugvallen op een professioneel team van vakbekwame mensen, die in ons werkatelier gebruik maken van de meest recente snufjes op vlak van technologie en elektronica.

Opel concessiehouder

Bij garage Baeten kan u terecht voor de aan- en verkoop van nieuwe en tweedehandswagens. Uiteraard nemen wij ook het onderhoud en de herstelling van uw auto voor onze rekening.

Opel-concessiehouder: officieel merkverdeler.

Ook kleine en grote carrosseriewerken.

Gulf-tankstation.

 Bereken route

Openingsuren showroom

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag Gesloten